December 5, 2010

Dinner At Allson Klana Seremban



4/12/2010
huh,xtaw la cm mna blh buang tebiat pkai baju kebaya masa g umh orng kawen..
dah la,sya ni jns xsuke nk pkai baju kebaya
susah nk jalan 1 hal,n BERSIFAT KEPEREMPUANAN sangat.
pape pun sekali tgk,ok je.
xde la plak kekok..huhu..
puji diri sendiri poyo =)
sebenarnya ok cz posing kt umh sndri,umh yg ok..
sy?tah la kekawan.
hurm,pagi2 dah grk g umh orng kawen..
ada 5 jemputan p yg pergi 4,yg g 1 kt putrajay x g..
4 4 buah umh tu,asyik makan..
xhenti2..dah rasa bdn nek 4kg..wahaha..
xpe,pape pun body still maintain..lala~~
bak kata ayah
"selagi hidup makan,nanti dah sakit xpat makan"
btul gak tu,so pe lgi MAKANNN.....
last umh hnya mkn kuih je,nasi dah xblh nk msk,
cz mlm ni,nk g mkn lagi..
mkn mna?

first tu cm xcaya,lgi pun ak plak jns xsuke nk mkn kt tmpt grand ni..
biasa2 sudah,sekali tu btl my lovely mom cakap mlm ni mkn kt allson..
dah tu ape g,orng dah belanja,apa yng ada kt htl 2 sume sya nk rasa.
p xsempat sangat rasa semua
sebab utama
PERUT DAH KENYANG BALUM 4 BUAH UMH KENDRI
p separuh dari mknan kt htl tu,blh je sumpat dlm prt ni.
rugi xmakn aw..
1 kepla RM48.++..so mkn byk2 aw..rugi nanti..
ingat tu

seefood dye perhh meleleh,pencuci mulut,kek dye sedap gila,sume sedap r,g 1 layanan first class beb..
n pape pun,pelayan dye major HENSEM beb..lala~~
cuci mata sekejb,xbolh lama tkut nanti kena korek mata ngn orng plak nanti..=)
yang best kt sana ada mknan fevret sya.
siap kena label ngn mak
"ALONG TU HANTU AISKRIM,SUME AISKRIM SEDAP JE"
haha..dah realiti aiskrim sedap..
3mangkuk ak balun aiskrim..
sedap sangat..aiskrim ape?
hah ni dye

dengan badan yg dah mengeletar kesejukan cz air cnd dye gle kuat,
ak still relex mkn aiskrim,smpai umi sound n lebel kn sya
HANTU AISKRIM..alala~~
nk wat cm mna,mmg dri skola dulu along ratu ais krim.haha
pape pun d best dinner la,n dinner ni lbh kurng cm clbrte brthday my mum tomorow 5/12
blh x kalau ari2 along nk mkn free kt allson?hee
thnk=)

4 comments:

~didiey~ said...

ice cream!!! :D

Sya Chot .. said...

@~didiey~ yeah..heheh

~didiey~ said...

dulu chot nmpk tembam ckit..muka tu bulat btol! skrg mcm x je...rahsia rahsia???

Sya Chot .. said...

@~didiey~ hah tahu tak per..ramai perasan n ckp bnda sama..he tah la sys,tak de rahsia pun..mmg dia berubh mcm ni..adik plak kata,dulu along gelp,sekarang cerah..hahaha..lelawak jer sya dengar..he




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome