December 25, 2010

Ya allah Terima kasih kurniakan ak sejuta kegembiraan

alhamdulillah dah submit gak task sitem aku..
mula2 tu takut gak,tp ak gagahkan kaki msk bilik penolong pengarah
untuk submit gak keje ak tu..
ak merupakan orng ke3 yg terakhir la yg present sistem ak tu.
what?ak cm xcaya sistem ak dapat pujian..
"kalau sy bagi sya buat sistem blh?sy tgk sya blh buat sistem"
Kata penolong pengarah pada sya.
biar btu, apa dye kata ni?huhu..
pape pun thnk ye,sya appreciate kata2 en.
tapi jujur aku katakan,ak agak lembab buat sistem ni,
cz minat ak pada database sebenarnya tiada,
tapi,mulai skunk ak kena tanamkan minat tu jugak..
cz ak dapt buat sistem imegresen gabungan 2 lgi stdnt praktikal,
dan programmer di wisma..hope ak dapat laksanakan..cayok2..


kamu dah tua la cucU santa,
but i still hope u alwaYs hensem ok..
Tpkan bg sya la kamu alwaYs ensem n manis dimata sya..
cz sya tergoda ngn mole kmu ditepi bibir..miss ur smile,miss ur voice,n miss everything about u..hee
xkisahla apa pun yg berlaku,sya tetap akan bersama kamu..
would u love me tommorow?
"tommorow n never last"ayt kamu kn?
sya akan ingat kata2 kamu ni..
thnk 4 make me smile after u change ur self..
n sya xkan lupakan kamu la budak pelik..haha..
padan muka,ayh pun senyum je bila sy kata kamu budak pelik,
xpyh nk malu2 ngn ayh sya aw,cz lama2 nanti kmu kena slalu berdepan gak ngn ayh sya..hee..cewah.
erm ada g,thnk cz kamu dah xberahsia dengan sya lgi n trust me..=)

to najwa my best frend:wa,thank cz selalu ada untuk ak mengadu mslh,xksh la pape pun..
u r d bst partner la yunk..
wa,ak akn ingat nsht ko pasal tutt..
cz btl la pe ko ckp tu.buat apala kn wat parut dalam hati sendiri,memg sengaja cari pasal la ak ni...
anggp dye xpernh wujud je kn..lala~~mungkin tu akn buat ak bahagia..
btw sya akn try untk abaikn dia..n xnk anggp yg dye tu wujud..
yes..berusaha sya..!!=)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome