November 8, 2010

NETWORK..!!

npe la msti wujud paper network final sox..
rrrr...
tension ble dgr network..
baru dgr,blm g stdy,wat final sox..
umi,ayah anak mu btl2 mls nk stdy untuk paper last ni..
tapi anakmu akan stdy jgak..
kali ini je wat date ngn paper network..
sem 4 nanti lex sat ngn buku,cz lbh ngn praktikal..
ya allah,aku mohon kepada mu,
permudahkan la kertas network yang akan aku tempuh pada ari sox..
moga soalan network senang mcm paper oop mcm ak jawab pagi td..
semoga apa yang AKAN ak ulangkaji dan PELJARI selama ni,
dapat aku ingati sampai bila2 untuk subjek network..
kau tenangkan la hati hambamu yang keluh kesah ini.
aku mohon kepadamu YA ALLAH..
HUH..xsabar rasanya nk abz paper untuk hari sox..
nak rehatkan otak yang pnh dengan ilmu berkaitn dgn IT..
SERABUT..
rrrrrrrr....
kan bst if masa boleh diputarkan balik,
maw sahaja ak msk uitm pilihanku,n ambik kkos DIPLOMA EKONOMI..
rrrrr...subjek kegemaranku..
tah mcm mna la blh tersasar jauh dari cabang n minat ak..
pape pun ak ttp bersyukur,krana msh diberi kesempatan melanjutkan pljrn di IPTA..
k.la mls melalut pnjg g,nk mandi,solat isyk n tenangkn fikiran..
then PULUN GILA2 UNTUK PAPER NETWORK..
cayok!! sya..
YAKIN BOLEH..!!

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome