November 1, 2010

Hatiku


comelnya..
sya suke..thank rin..
better late then forget right..
sya hargai hadiah pemberian rin ni..
dah la jumpe secara xformal,time 2 sya nak blik p.p kn?
haha,dah terang lagi bersuluh plak..
erm,kan dah kena soal selidik macam2 ngn ayah sya..
haha..ayah sya ok kn?
sya pun risau if ayah tanya mcm2 kt rin..
ye la g pun kita kan kawan.
sya xmaw ayah pk len2 je..=]

alhamdulillah hari ni dah abz untuk 1 paper..
web authoring.
alhamdulillah boleh la jawab dengan baik.
hope keputusannya pun bek,
takut nk letak harapan tinggi,
nanti kecewa spe susah?
aku juga,
ari ni ak lagi suke berdiam,
ak xtaw la kenapa,ak penat,mkn xberselera.
myb ak fikirkan seseorang.
siapa?adalah sibuk je nk taw..werk=p
kawan sya wat 3g,dye ckp ngn aku,sya ak nk wat 3g.
ak xtaw la npe ak jd len
siap blh ckp,
buat je la 3g,ak nk 3g ngn spe plak.
n ada g 1 bnda ak xtawla npe ak brbh jd xde mod.
hurmm..
ak xsabar nk blik n.9.
xsabar nk cty sem,sesungguhnya ak stress
hurm,blh x kalau manusia xpunya hati n perasaan?
tertanya2 plak mcm 2..
erm abg,adq nk sangat ada abg skunk ni,
cz adq nk nangis sepuas2nya depan abg,nk ctekan semua apa yg bersarang dalam hati ni,
nk lepaskan segala rindu,segala rasa sayang dan segala beban dalam hati ni bng.
abg la orang yg rapat ngn adq n phm adq.
abg doakn adq bek2 je kat sini ye bng,blik n.9 ada reaeki kte jmpe ye bng.
wasalam

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome