November 22, 2010

birthday boy..!!


HAPPY BIRTHDAY BRO..
Dah besar dah adq along..
thun depan dah msk 12 thun..
along doakan adiq berjaya dalam apa bidang yang adiq ceburi..
blja rajin2 aw,nanti dah besar blas jasa umi ayah.
solat jangan lupa,jgn malas2..
malas2,siap adik.
luv u so much bro..muah.


Location:mydin melaka..
akak cute,adik cun ok..=)
perasan terlbih la sya..
btw rupe kami mmg jauh beza sekali,cz sya lhr bulan gelap,dye lahir bulan terang..
dye tinggi mengalah galah,sy?rendah je..rendah itu comel..hee
hah sempena menyambut kelahiran adq sya yang bongsu,
sya dan keluarga sya telah menjejak kan kaki ke negeri melaka..
hah,btw first time sbnrnya sya g mydin melaka dengan family,
sebelum ni asyik duk penang je,mna la ada masa nk jelajah ke negeri orang lain..
wow,besar2 mydin 2..
kalah mydin semban.haha..
sampai lenguh la kaki berjalan,
pape pun best cz segala barang sya di sponser oleh my mum tersayang.
cayalah..salah 1 punca utama bst kuar ngn famly..
duit ku tarak usik..
yes,saving2..hahha.
hampeh btul ak ni kn..anak mak la katakan..
jalan punya jalan so perut pun dah lapar..
so sya ngn fmly duk la lpk kt food court mydin 2..
mmg bst la,makan dye nyam3 sedap..
*perut dah lapar semuanya sedap,btul x sya??
haha,xde la mmg sdp pun nasi ayam dia..
kalau dah mkn tu,xde air tercekik la plak kan..
fresh apple yg sya rasa pling bst la..
sungguh fresh,GELAS besar paling penting tu.
sampai 2,3 kali la sya wat date ngn toilet..haha..
melaka d bst..=)msti ada spe2 yg bngga disini..hee
selepas dah abz ronda itu mydin melaka,my mum cadang g mitc cz kt sana ada expo pengguna..
saje gatal2 pun pergi la,masuk xsampai setengah jam my mum hilang,agaknya syok tgk pameran perabut..haha..so apa lagi sya ngn adq2 sya n ayah pun kuar la dari mitc 2..
mak sya??ape lagi kt dalam mitc la..dah la mak sya ni jns xsuke on hp,mmg bst la.
kena tunggu my mum..nsb la sekejb je tunggu my mum nk g kt krete,huh rsw2 tkut my mum xjmpe jalan kuar..hee..umi jangan mara,along grw je..=)

muka umi cm xbersalah je,sian anak2 umi tunggu umi aw..haha
ingatkan umi xjmpe jalan kuar tadi..hee=)
hari ni happy sangat cz ni frst time sya kuar kira jauh jugak la ngn fmly sya,
selepas sya pulang dari penang n duk ngn fmly sya..
frst time aw,selepas sem 3 ni la ok.
sblm ni,1 mlaysia dah jelajah dah..hee..
hope hari2 indah ni bersama famly sya tersayang akan kekal untuk selamanya..
amin..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome