November 7, 2010

Berkata aku didalam hati

Kadangkala orang yang paling mencintaimu
adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu…
Kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya…
Dan pada suatu masa…
Dia hilang dari pandanganmu…
baru kau tahu,dialah CINTA SEJATI yang tidak pernah kau sedari…


betul ke cinta macam 2?
hurm just wait n see k syaqira liyana..

Picture perfect memories, scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Woah, woah
Guess I'd rather hurt than feel nothing at all

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now, I just need you now

Oh baby, I need you now


ya allah,ni la yang aku rasa skunk ni..
xsangka,msh ada gak rasa 2..
haissshhhh,,
mcm mna ni sya,2 la ada boy nak,ko xmaw..
mcm2 alasan la kau bagi.
mata kau pun langsung xmaw pandang laki.
layan laki lagi la..
benci,meluat je yg ada dalam hati kau pada kaum adam ni ye?
hah,npe bnda ni yg msti berlaku dalam hidup ak??
kenapa2?
kenapa sukar sangat nak lepaskan semua ni!!
dulu,ble clash xsampai seminggu ada boy lain..
skunk..haaaaaahhh pndang laki lain pun xmaw..
meluat,benciinyaaa..
xkan perasaan 2 ada g sya..?
sya dulu mna?
yg ego mengalahkan langit ke7 2?
npe hati sya lembut sangat sekarang ni?
rinduuunyaa..
tuhan,aku xpernah putus2 doa mengharapkan kebahagiaan.
aku mohon,kau hadirkan lah petunjuk buat diriku..
xpe sya,sabar ok..
hurm..slalunya if sya ingt kat someone ni.
msti sya rasa nak mengunyah,shopping..
sya taw,lama2 mungkin sya blh lupakan punya la.
xde bnda mustahil dalam hidup ni..
sya kan kuat..haaahh
mcm terpaksa je bunyi ak cakap bnda ni..
rrrr,lantak la..
pape pun,ak kena wat..
K.E.N.A B.U.A.T..!!

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome