November 29, 2010

first day practical



Wow..
ni la tempat ak praktikal li..
alhamdulillah tempat dye ok.
n dapt gak ak merasa duk dalam kampus.
cz kt wisma ni,mcm2 jabatan ada,
dah tu,ada koperasi,kafe,
yela poli ak mna la ada kampus,
cz kami kan poli baru,
kampus pun dalam pembinaan lagi..
tempat ni mmg bst.
orang2 kt sana sume peramah n baik2 belaka..
yg dah kawen pun ramah n mesra..
dyeorng jns xkedekut ilmu,n murah dengan senyuman;
senang nk comunicate ngn dyeorang..
untuk first day ak praktikal,
ak diarahkan menjadi LECTURE untuk khursus facebook kepada ketua kampung daerah labu..
n ura2 mengatakn,ak akan jd lecture selama 1 bulan kepada ketua kampung.
seluruh daerah negeri sembilan..
400 orang ahlinya,sehari 20 orang..
wow,ramainya nanti pakcik2 ak kenal..
btw ni,ak ni mmg mnt jdi lecture,so bnda tu ak lngsng xkekok..
pakcik2 ni lawak kadang..
mcm kanak2..=)maaf pakcik.
dyeorng pun jns suke tnya..
n dengan sikap ak yg mmg penyabar ni,ak layan je kerenah pakcik2 ni..
huhu..ada yg pnggil sya cik,cikgu..
wow,ni 1 doa..
xsabar menanti esok..
nanti ketua kampung daerah daerah lain pulak..
hope praktikal ni berjalan dengan lancar n ak dapt timba ilmu lagi..

November 28, 2010


love lagu blog ak ni..
SoKo- "It's Raining Outside"
suke lagu ni,
cz bila sya lihat hujan,
ble sya dengar bunyi hujan turun,
sya akan ingat pada someone..
cz dye slalu tanya
"sya dekat sana hujan x"
dan dye juga pernah cakap
"ye la,penang tu dibawah kekuasaan sya.ble sya sedih penang hujan"
miss u so much la..
im still in love with you..huhu
ayat dye,perhh...
sbb tu sya suke menagis waktu hujan turun.
cz tiada sape lihat sya menagis,
lagi pun,sya mana suke cte mslh dkt orang kn?
n kamu pun dah sedia maklum sya mcm mna..
thnk 4 everything..=)

macam-macam.


Tah pape je..
semalam g kenduri doa selamat dekt depan umh ak je..
ak pun terkejt,
cz masa 2 ak ngn parent ak baru sahaja selsai solat maghrib berjemaah,
orng depan umh pelawa mai umh dye lps isyak
so lps kami semua selesai solat isyak
ak,adq grl ak ngn mak ak pun g la dekat umah 2..
masa sedang sibuk ak ngn mak aturkan lauk,
tolong-tolong sikit je
tah mcm mna pihak lelaki bitahu,
air basuh tangan adalah air teh..
perhh sape punya keje la 2..
msti berangan waktu buat keje 2..
yang penting..
TU BUKAN KEJE SAYA OK !!
haiyaa..
mcm2 la..

November 23, 2010

Hanya Untukmu

tersentapnya hati bila hayati lirik ni..
hati sya sama seperti lirik lagu ni awak..mungkin selamanya sya akn menanti.
sya xbersedia terima diri wak buat masa ni,tapi percayalah hati saya hnya ada kamu..
awak,bila dengan awak mcm2 halgan dan kesabaran sy kena tempuh.saya mengs sendirian,sy rindu kamu sendirian,sy xtahu kamu faham atau pun tdk dalam hati saya.
awak,kalau blh kesakitan & masalah kamu dikongsikan bersama sy,ingin sahaja saya minta awak serahkan sedikit kepada saya,biar saya tanggung bersama awak.sy xpernah rasa mcm ni dengan mana2 lelaki.sy xpernah rasa manisnya kesabaran sampai ketahap ini.saya akan tetap bersama awak..hnya kamu fiq alfiqr

Nikita WIlly - Kutetap Menanti
Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu
Berjuta pilihan disisiku
Takkan bisa mengantikanmu

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu menjadi yang terbaik
Dan masih menjadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu jadi yang terbaik
Dan masih jadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Penantian panjang

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Cintaku padamu..
Ku tetap menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu

November 22, 2010

birthday boy..!!


HAPPY BIRTHDAY BRO..
Dah besar dah adq along..
thun depan dah msk 12 thun..
along doakan adiq berjaya dalam apa bidang yang adiq ceburi..
blja rajin2 aw,nanti dah besar blas jasa umi ayah.
solat jangan lupa,jgn malas2..
malas2,siap adik.
luv u so much bro..muah.


Location:mydin melaka..
akak cute,adik cun ok..=)
perasan terlbih la sya..
btw rupe kami mmg jauh beza sekali,cz sya lhr bulan gelap,dye lahir bulan terang..
dye tinggi mengalah galah,sy?rendah je..rendah itu comel..hee
hah sempena menyambut kelahiran adq sya yang bongsu,
sya dan keluarga sya telah menjejak kan kaki ke negeri melaka..
hah,btw first time sbnrnya sya g mydin melaka dengan family,
sebelum ni asyik duk penang je,mna la ada masa nk jelajah ke negeri orang lain..
wow,besar2 mydin 2..
kalah mydin semban.haha..
sampai lenguh la kaki berjalan,
pape pun best cz segala barang sya di sponser oleh my mum tersayang.
cayalah..salah 1 punca utama bst kuar ngn famly..
duit ku tarak usik..
yes,saving2..hahha.
hampeh btul ak ni kn..anak mak la katakan..
jalan punya jalan so perut pun dah lapar..
so sya ngn fmly duk la lpk kt food court mydin 2..
mmg bst la,makan dye nyam3 sedap..
*perut dah lapar semuanya sedap,btul x sya??
haha,xde la mmg sdp pun nasi ayam dia..
kalau dah mkn tu,xde air tercekik la plak kan..
fresh apple yg sya rasa pling bst la..
sungguh fresh,GELAS besar paling penting tu.
sampai 2,3 kali la sya wat date ngn toilet..haha..
melaka d bst..=)msti ada spe2 yg bngga disini..hee
selepas dah abz ronda itu mydin melaka,my mum cadang g mitc cz kt sana ada expo pengguna..
saje gatal2 pun pergi la,masuk xsampai setengah jam my mum hilang,agaknya syok tgk pameran perabut..haha..so apa lagi sya ngn adq2 sya n ayah pun kuar la dari mitc 2..
mak sya??ape lagi kt dalam mitc la..dah la mak sya ni jns xsuke on hp,mmg bst la.
kena tunggu my mum..nsb la sekejb je tunggu my mum nk g kt krete,huh rsw2 tkut my mum xjmpe jalan kuar..hee..umi jangan mara,along grw je..=)

muka umi cm xbersalah je,sian anak2 umi tunggu umi aw..haha
ingatkan umi xjmpe jalan kuar tadi..hee=)
hari ni happy sangat cz ni frst time sya kuar kira jauh jugak la ngn fmly sya,
selepas sya pulang dari penang n duk ngn fmly sya..
frst time aw,selepas sem 3 ni la ok.
sblm ni,1 mlaysia dah jelajah dah..hee..
hope hari2 indah ni bersama famly sya tersayang akan kekal untuk selamanya..
amin..

November 18, 2010

Kek Batik



Cik wawa,jeleznya sya tgk ini gambar..
xpe2,sox g sya buat ok..
kek M A R Y @ batik..huhu..
jgn jelez sya wat n snd kt kamu plak
taw xpe cik wawa,best kalau kte dpt menikmati bersama,
n thank cz ingt g kenagan terakhir sblm balik ke negeri masing2
pape pun,thnk cz ingt diri ni
n snggup sharing photo dgn sya..
terharu dear..

November 14, 2010

Happy Birthday



Sory dear..
akak lambat wish..
btw happy birthday Budak kecik..
dah tua dah adq akak ye..!=)
xpe,u always cute same like me ok..haha
blja rajin2 aw sem 2 nanti,
akak xde masa 2,cz akak prktikal kt semban.
nanti adq jaga diri elok2.
akak sntiasa ingat adq wlpn adiq jauh kt p.pinang 2..
aka sntiasa doakn adq..
akak syg addq..
adda pape cntct akak k..
adq 1 1 nya adq angkt akak,xde 2 nya dear..
dnt wry la dear.
bak kate adq:adiq xmahu kongsi kasih syg kn..?
akak akn ingt tu..
<3 luv u..

Lastday Hangout Together2 sem3


percubaan pertama ank tudung syria.=)

lama rasanya ak xupdate blog,
so hari ni ak nk qadak kn crte2 yg telah telah tertangguh selama ni..
10/11/2010
ieda my hsmte undurkan diri pulang ke perak..
miss u a lot r prend..
kt sne nanti jaga diri bek2..
praktikal pun elok2 aw..
sorang dah pulang,so tinggla kami ber4..
so dengan keje yg *bnyak,selepas habis final ni,
xtaw nk wat pe.
we all hangout together2..
jalan2,makan,lepak2 tepi pntai..
tuhan je taw berlmbk pic yang di snap2..
kami makan di kfc..
kt queensbay je,cz mls nk jaln jauh

nyam3,seronok makn ye



wawa:hye blh berkenalan..haha..
ima:sedapnya minum bnda tu,smpai xingat kt kami pun..=)

lepas semua selesai makan,kami semua meneruskan perjalanan membeli belah..
dah la sem ni merupakn hari terakhir hangout ngn dyeorng ni..
so setiap masa dan setiap jam manfaatkan bersama2..
tujuan utama brand outlet..
usha baju2..p xde yng berkenan.
so dalm sempat usha2 terminat plak dengan belt ni..

kalau blh sy nk semua belt yg ada disitu

belt yg mana sya beli?yg sya pgg tu..
harga:RM12.90 je..
bajet..!!hahah..
selepas pukul 6lbh kami semua pergi ke tepi pntai yang indah~~..
ape lagi..snap la pic..

Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali


Najwa Binti Jasni


Nur Zahirah Binti Azalli

thank ima cz ambik gambar kteorang dgn cantik

sblm maghrib kami semua pulang ke rumah dengan selamat.
alhamdulillah
miss u r kawan


kenangan ngn korang akan tersimpan dalam lubuk hati ak ni dear,wlpn ak bru 6bln duk ngn korang.u r d best partner n housemate..LUV u
.............................................................................................

November 10, 2010

SELAMAT TINGGAL PBU!!

Alhamdulillah dah abz perjuanganku untuk paper final..
hope semua subjek yg ak & kwn2ku duduki lulus dengan cemerlang..
insya allah cayok2..
korang sume jaga diri bek2,nanti 8bulan xjmpe korang..
msti rindu sama gelagat korang semua.
dip3b,KORNG SEMUA D BEST LA..
wat praktikal elok2 aw..
jgn men2..
hah,rindu ngn dyeorng ni gak..
hm,lbh2 g budak umh ak..
ieda,wawa,rara,ima+nad ok..
MISS U r cz trpksa berpisah..
hari ni ieda dah blik dulu,ieda,hang haga diri bek2 dear..
jgn lupe ak..
nad:miss u alot dear..jaga diri,rjn2 antr msj ok my laling..
ak blik sabtu,cz trsa sayang plak nk tingglkn penang..
selalunya ak tunggu sat nk bla dari p.p ni.
ble dah dpt peluang,lmbt plak ak nk blik..
siap kena sound ngn ayh sendri blik lmbt.
mna xnya,paper abz selasa,blik ari sabtu..
haisshh..
sya ko taw,ayah,umi,adq2 dah rindu sama ko la..
blik cepat la..
hee..
ni baru berpsh cz nk prktikal,
kalau abz diploma nanti,mcm mna la..
msti sunyi n rndu ngn korang.
hope korang semua berjaya ok..
tc u all...

November 8, 2010

NETWORK..!!

npe la msti wujud paper network final sox..
rrrr...
tension ble dgr network..
baru dgr,blm g stdy,wat final sox..
umi,ayah anak mu btl2 mls nk stdy untuk paper last ni..
tapi anakmu akan stdy jgak..
kali ini je wat date ngn paper network..
sem 4 nanti lex sat ngn buku,cz lbh ngn praktikal..
ya allah,aku mohon kepada mu,
permudahkan la kertas network yang akan aku tempuh pada ari sox..
moga soalan network senang mcm paper oop mcm ak jawab pagi td..
semoga apa yang AKAN ak ulangkaji dan PELJARI selama ni,
dapat aku ingati sampai bila2 untuk subjek network..
kau tenangkan la hati hambamu yang keluh kesah ini.
aku mohon kepadamu YA ALLAH..
HUH..xsabar rasanya nk abz paper untuk hari sox..
nak rehatkan otak yang pnh dengan ilmu berkaitn dgn IT..
SERABUT..
rrrrrrrr....
kan bst if masa boleh diputarkan balik,
maw sahaja ak msk uitm pilihanku,n ambik kkos DIPLOMA EKONOMI..
rrrrr...subjek kegemaranku..
tah mcm mna la blh tersasar jauh dari cabang n minat ak..
pape pun ak ttp bersyukur,krana msh diberi kesempatan melanjutkan pljrn di IPTA..
k.la mls melalut pnjg g,nk mandi,solat isyk n tenangkn fikiran..
then PULUN GILA2 UNTUK PAPER NETWORK..
cayok!! sya..
YAKIN BOLEH..!!

November 7, 2010

Berkata aku didalam hati

Kadangkala orang yang paling mencintaimu
adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu…
Kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya…
Dan pada suatu masa…
Dia hilang dari pandanganmu…
baru kau tahu,dialah CINTA SEJATI yang tidak pernah kau sedari…


betul ke cinta macam 2?
hurm just wait n see k syaqira liyana..

Picture perfect memories, scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Woah, woah
Guess I'd rather hurt than feel nothing at all

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now, I just need you now

Oh baby, I need you now


ya allah,ni la yang aku rasa skunk ni..
xsangka,msh ada gak rasa 2..
haissshhhh,,
mcm mna ni sya,2 la ada boy nak,ko xmaw..
mcm2 alasan la kau bagi.
mata kau pun langsung xmaw pandang laki.
layan laki lagi la..
benci,meluat je yg ada dalam hati kau pada kaum adam ni ye?
hah,npe bnda ni yg msti berlaku dalam hidup ak??
kenapa2?
kenapa sukar sangat nak lepaskan semua ni!!
dulu,ble clash xsampai seminggu ada boy lain..
skunk..haaaaaahhh pndang laki lain pun xmaw..
meluat,benciinyaaa..
xkan perasaan 2 ada g sya..?
sya dulu mna?
yg ego mengalahkan langit ke7 2?
npe hati sya lembut sangat sekarang ni?
rinduuunyaa..
tuhan,aku xpernah putus2 doa mengharapkan kebahagiaan.
aku mohon,kau hadirkan lah petunjuk buat diriku..
xpe sya,sabar ok..
hurm..slalunya if sya ingt kat someone ni.
msti sya rasa nak mengunyah,shopping..
sya taw,lama2 mungkin sya blh lupakan punya la.
xde bnda mustahil dalam hidup ni..
sya kan kuat..haaahh
mcm terpaksa je bunyi ak cakap bnda ni..
rrrr,lantak la..
pape pun,ak kena wat..
K.E.N.A B.U.A.T..!!

Bertemu Cintaku


Di sini aku telah lalui
Detik hitam silam pernah menghantuiku

Apabila bertemu dirimu
Berubah segalanya kerana kejujuranmu

Kasih cara bicaramu
Senyum di bibirmu
Membuat ku rindu


Tak pernah aku terfikir
Akan bertemu cintaku
Malah ku telah cuba melupakan semua
Tapi sukar kali ini
Akan aku terimamu
Sama kita berpimpinan
Jalin hidup yang indah bersama dirimu
Ku akui ku cinta padamu

November 6, 2010

Hari2 Happy Kan Best

dah sedia
1..
2..
3..


yahuuu..
pagi td jumpe my parent..
bst2..
walaupun sekejb,dapat gak lpskn rindu..
alhamdulillah...
mrk datang pun cz nk ambik barang sya ok..
ye la sem 4 nanti kan sya LI kt n.9..
aiii...best ke x erk nanti hidup sya time sem 4 nanti?
xtaw la,berdebar2.
tapi pape pun sem 4 nanti pun bst gk,cz duk ngn parent.
n dekat ngn abg..haha..
abg praktikal pun rjn2 aw..
senang blnja adq mkn donut slalu,biar muka adq abg coml..haha.
i miss u bro..

kelakarnya


with my room-math ima


pelik2..haha.
hah npe sya ltk gambar ni..
cz ngn style yg mcm ni,
sya g QUEENSBAY MALL p.pinang..
perrhhh..
gila r,terciptanya 1 sejarah g qb ngn track ngn t-shirt poli..haha
ikut kak ima jalan2..
xtaw pun dye nk g qb..
pape pun,mmg bst..
ramai gila kut,orng pndg kami.
ak ngn ima
yela STYLO hbs la katakan..
hahahaha..
walaupun keadaan kami yg STYLO bgtu,
shopping tetap diteruskan gak.
ape lagi,ak angkut 2 t-shirt la..
xboleh thn tgk lawa2 sangat baju 2..
ak beli t-shirt pun,cz nk padankan ngn skirt baru aku.
nasib ada t-shirt..
sempat gak aw ak ambik gambar..
ni gambr tersebut..

nak dia


dari atas sampai kebawah baru ok..
poyonya..haha.
selendang:RM8.00
Skirt:RM25.00
T-shirt:25.00
jumlah=kirala sendri~~
sya bukan anak orng kaya ok,nk beli barang mahal2..
parent sya ajar bersederhana sahaja..
hah,yg penting,sya gune duit biasiswa sya aw..
bukan duit parent beli barang2 ni sume..
ingat 2 kawan2..
lagi pun,gambar ni diambik,cz sya teringat kt someone..
huhu,spe?rahsia la..sibuk je..
kalau blh,sya nk dye ada dgn sya skunk ni..huh
dah 2,masa duk ambik gambr ni kn,sje2 je la sya.
gatal2 sya nk tgk n compare muka sya tnpa glasses n ngn glasses..
korang nk tgk x?
glasses

sya rasa cm lawak aw..
sya lagi suke,rupe sya tnpa glasses
lagi cml dari ada glasses right..??haha..
perasan je,pape pun hari ni seronok sangat..
hari2 happy cm ni kn best..
shopping mmg best..
muahhhhhh..!!

November 5, 2010

Hati ku Gumbira..!!


baju baru saya
teramat murah..hee
sy bukan anak orng kaya ye nak pakai baju mahal..
biasa2 sudah..
anda xsuke saya,anda boleh blaa ok..
itulah sya..
gambar ni diambil,time nk hangout with my lovely prend..
wawa,rara,ima +TREX..
TREX,best x kuar ngn kami sume?hee
thank pda trex n aiman gak ok,cz ambik sya ngn ima kt umah g qb..
wawa ngn rara grk lu,cz dyeorng nk tgk muvie
cuti2 cinta..
ak dah tgk semalam..
date ngn someone..berdua..
siapa?rahsia la..haha=p
thank aw,cz ajak g tgk muvie untk ak hilangkn tension stdy..hee
aha,masa lpk kt tepi pntai,beli la makanan untuk kudap2 sambil tgk jmbtn pulau pinang,
masa beli mknan 2,orang 2 cakap ak "U.S.T.A.Z.A.H"
gila ke apa??xlayak kut diri ni bergelar ustazah..
sy nakal ok,bukan baik.
pape pun,thnk cz mendoakan..
pelik2 je..haha..
dah jalan punya jalan kat qb..
ak terberkenan ngn belt ni..
bagi ak lawa r,korang xsuke bukan masalah ak..
haha..

amacam?ok x?kalau x ok,sya nk tambah eksesori belt yg baru,
kalau lawa,sya akn tmbh gak belt yg baru..haha..
suke sya la kn..=]
huh,penat2..
balik td kemas2 la sikit barang,sox parent kesayangan maw datang p.p
maw ambik barang bawa pulang n.9 tercinta..
nyam3,xsabar plak maw abz paper n balik n.9..hee
nak kata banyak barang..
sya rasa sikit je kut..
nak tgk?

hah,sempat gak ambik gamabr barang2 ni aw..
sikit je kan?
2 la sya dah cakap,sikit je,xmaw dengar..
haha..
pape pun,ak cam xcaya,
next year ak dah 20..
hah,sungguh cepat membesar ye ko sya..
dah boleh kawen dah..haha.
gatai naa..dah ada calon ke cik sya?
ohh no..!!
macm2 la ko sya..
ish3..

November 4, 2010

4 Paper Udah Pergi

luv u so much la cyberpreneurship..
like soalan kamu td sangat2.
kn bst if sume soalan final senang cm cyber..
ni x susah smpai rambut pun tkr jadi putih..
baru past kol ayah..
yess sox ayah mai penang..
sukenya..
ambik barang,angkut blik n.9..
yahuuu..
sekejab je nk L.I..
cpt sungguh ak membesar ye..
tup2 dah sem 4 dah..
pejam celik dah abz diploma dah nanti,
abiz degree..
kawen..
haha..kawen??
euwww,lambat g kut,xde calon2nya lagi..
xsabar nk 9hb ni..
maw pulang n.9 kalau blh..
nk rest of my mind..
n nak resttt sangat2...
tinggl g 2 paper untuk ak wat date..
oop ngn network..
hope 2 paper ni mudah2 la ye,jgn bg soalan ssh2 aw lecture..
lbh2 g network ok..
pape pun,hope sem ni keputusan final ak baik2 la,
n semua subjek yng ak duduki lulus dengan cemerlang..
amin..2 je yg ak harap..
k..daa

November 3, 2010

Paper Ke 3..Cepatnya Habis=]



apa yg sya jawab test td erk..
rrr..
sya sndri pun xtaw,yg nyata
paper osos td mmg *SENANG..
takut ble pk kn blik,
hope bek2 je..
hah n terciptanya 1 sejarah
ari ni ambik paper final kt
SMK SG NIBONG.!!
wow,kompem ak akn ingt peristiwa ni smpai ble2..
to abg yus:mu koya,..mu xyah nk ngejek pape sama poli adq k..
jnji ada tmpt blja aw bng,kte 1 level je..
mu poli,adq pun poli gak..g 1 bng niat adq btl nk blja..mu koya...hahaha...
hobin jang hobin..=]
kalau blh ak nk sangat cte bnda ni ngn someone,
p skunk dye bukan sape2 lagi,
so snyp sdh ye sya..
hah masa kami g skul 2,
ternampak nama2 n gambr stdnt pmr yg dpt 8A,
ada plak nama 1 boy ni mohd fikri b johori,
mmbr pndg ak pelik semacam je..haha..
korang ni kn..
mcm2 la,
nama syaqira tkr kepada ttuuuuttt la..
trex hang pndai2 bg nama 2 erk,
ish2..
n ari ni duk dgr nama orng tuu je,
n xpsl2 pukul 10 dpt msj dri dye,
dye wsh gd luck..
btw gud luck 2 4 ur final 2..
hah
sox paper sbjk kgmrn ku,
hope dpt wat dgn jayanya..
doakn sya ok..
cayok2..

November 1, 2010

Hatiku


comelnya..
sya suke..thank rin..
better late then forget right..
sya hargai hadiah pemberian rin ni..
dah la jumpe secara xformal,time 2 sya nak blik p.p kn?
haha,dah terang lagi bersuluh plak..
erm,kan dah kena soal selidik macam2 ngn ayah sya..
haha..ayah sya ok kn?
sya pun risau if ayah tanya mcm2 kt rin..
ye la g pun kita kan kawan.
sya xmaw ayah pk len2 je..=]

alhamdulillah hari ni dah abz untuk 1 paper..
web authoring.
alhamdulillah boleh la jawab dengan baik.
hope keputusannya pun bek,
takut nk letak harapan tinggi,
nanti kecewa spe susah?
aku juga,
ari ni ak lagi suke berdiam,
ak xtaw la kenapa,ak penat,mkn xberselera.
myb ak fikirkan seseorang.
siapa?adalah sibuk je nk taw..werk=p
kawan sya wat 3g,dye ckp ngn aku,sya ak nk wat 3g.
ak xtaw la npe ak jd len
siap blh ckp,
buat je la 3g,ak nk 3g ngn spe plak.
n ada g 1 bnda ak xtawla npe ak brbh jd xde mod.
hurmm..
ak xsabar nk blik n.9.
xsabar nk cty sem,sesungguhnya ak stress
hurm,blh x kalau manusia xpunya hati n perasaan?
tertanya2 plak mcm 2..
erm abg,adq nk sangat ada abg skunk ni,
cz adq nk nangis sepuas2nya depan abg,nk ctekan semua apa yg bersarang dalam hati ni,
nk lepaskan segala rindu,segala rasa sayang dan segala beban dalam hati ni bng.
abg la orang yg rapat ngn adq n phm adq.
abg doakn adq bek2 je kat sini ye bng,blik n.9 ada reaeki kte jmpe ye bng.
wasalam



 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome