October 26, 2010

tudung + Tension


thnk dear..i like..
rugi akak erk,xpat mkn kfc ngn adq..
pape pun thnk g sekali bg akak hadiah brthday..
terharu aw..love u..









alahmdulillah habis gak mini project database yang membebankan hati ak ni..
perhh
MEMBEBANKAN HATI AW..!!
BAHAYA..!!
Thnk pada norsyakimi cz bagi kerjasama yang terlebih baik..
syg kamu kawan..
n minta maaf coz tidak dapat bantu banyak ye..
walaupun presentation td blh dikatakan 70% ok,p perasaan bengang 2 still ada
cz delete wat hal..kan3?kak cik..
sabar je la,pe yg berlaku ada hikmahnya..
n ari ni gak dah dpt kptsn test database,huh ni lagi 1 beban..
kptusan xbaik sangat..hurmm
biasa2 je..ya allah xtaw la sem 3 ni mcm mna..
pape pun hope ok n belum terlambat untuk carry sume sbjek dgn baik..
minggu depan final..
wow gempak gila 2..
cz berderet paper..
langsung xde gape untuk study..
sabarlah wahai hati..
pape pun sem 3 ni,akan cube wat yg tebaik..
final sekali sahaja untuk tiap2 sem,so
"SYA KENA WAT YANG TERBAIK TAU"
nasib ada muhammad qayyim yang slalu teman sya study n bg semangat..
ada abg yus yang selau duk dengar adqnya membebel melepaskan perasaan xpuas ati..
hahahaa...
sian abg kn?lex r,mcm xbiasa plak..
ni baru abg tensen lyn adq punya masalah study..
time adq kawen nanti,lgi la abg serabut..haha..
hah,time2 tengah kecewa ni,alhamdulillah dirawat oleh keputusan CYBER.
waaa love ngn cyber la..
nanti degree nk ambik ekonomi la..hee.
hah,xsabar nk hbiz 9/11 ni..maw blik n.9 n dijemput oleh parent..
THEN G HOLIDAY NGN PARENT..
waaaa best2..
dah la malas cakap banyak2
bye

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome