October 18, 2010

HAPPY BIRTHDAY SYA...!!

saya dah besar..
saya dah cukup 19 tahun..
saya dah matang..
18/10/91


sekejab je masa berlalu
tup2 ak dah 19 tahun..
dah besar anak pak cik ahmad ghazali ni..
cantik,bijak,bek..amin..hahaha..
perasan gila..
erm,thun ni sambutan hari jadi ak ada yg apy n sedih..
first ak nk cte sedih..
tahun ni,hari jadi ak bkn dgn fmly ak,
tapi dgn budak umh ak..
cz brthday ak jth pada ari isnin,
tapi semalam dah dpt mkn byk2 mskn umi,cz balik n.9..
hee..thnk umi masak lauk kegemaran along..
syg umi..muah..muah..muah
hah dah..xmaw touching2..
karang meleleh,spe nk pujuk?
umi jgak..haha..

ni adalah hadiah dari budak umh ak..
rara,ieda,ima,wawa

ari 2 korang tanya nk patung apa..
dah 2 sume cakp la..
wawa:sin chan
ima:mr bean
sya:spongebob
xtaw plak,korang bg ni..haha..
korang mmg sweet r..
ya allah terharu sangat bila korang nyayikan lgu brthday n bg hdiah 2 sekali pada sya..
xtaw nk kate apa pada korang.
just wnt to say i luv u frend..
i need u frnd 4 ever n ever..
n always remember u..
jauh mana korang berada,sya akn sntiasa ingati korang..
sebak plak,masa ak tulis blog ni..

kate balas dari sya pada yg wish brthday sya:
SOMEONE SPECIAL FIKRI:THNK DEAR,cz still remember this date.i think u forgot. by the way i hope you do first, but u have a problem that u avoid so u wish a little bit late .. i understand ..
bell:ak syg ko bell..thnk dear..
shawal:thnk aw,cz kol orng 5mnt awal sblm kul 12 semata2 nk wsh brthday sya tepat pda pukul 12..luv u a lot frend..n dah 4 thun kte kawan..
abg yus:u r my lovely bro dear..syg lebih r..btw adq xtua k..!!=]
im:nsb im ingt,im xingt bthu ayah sya..haha..btw thnk frnd
acap:u r my lovely kazen r..syg ko lbh cz ingt brthday ak..
shahrin:THNK A LOT FREND..Seriusly,sya btl2 terharu ble rin nyanyi n wish brthday pda sya..
better late then forget dear ..
DIP 3B:LOVE U FRNED CZ WISH..terharu sangat2..
n pada kawan2 ak yg len,thnk sngt2 wsh aw..
luv u a lot r..muah3..
walaupun berlambak keje skunk ni.
ak still boleh tersenyum dan tenang..
hope ak boleh tempuh dengan jayanya..

HARAPAN KU:
1-nak berjaya hingga kemenara gading n jdi cnth buat adqku..kalau blh nak balas jasa ke2 parent ak.
2-hope sangat segala urusan didunia dan diakhirat dipermudahkan serta mndpt kejyaan..amin
3-harap hati dan diri ini akn sentiasa berubah kepada yang baik,serta tdk menoleh kpada yg buruk
4-sya harapkan kebahgian,kegembiraa,kejayaan,ketabahan,keimanan,ketakwaan akan tersemai dan wujud dalam setiap nafas yang ku sedut..
5-sya harapkan seorang insan bernama lelaki yang akan hadir menerima sya dgn ikhlas,jujur serta tulus menerima hati ini..

harap,hari2 sya dipermudahkan,dilindungi Allah serta mendaat rahmat dari ilahi..
wasalam

2 comments:

~didiey~ said...

reading ur 1st entry :)

Sya Chot .. said...

ehh,baru perasan sys kat sini..hahaha..:P segan laa baca entry lama ni..mcm budak2 .:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome